Bliv medlem

NB! Du skal IKKE MELDE DIG IND HER hvis du vil meldes til BØRN I BEVÆGELSE. Hvis du har meldt dig til en aktivitet under Børn i Bevægelse, bliver du automatisk også meldt ind i DUI, og skal derfor ikke melde dig ind via denne side. Hvis du gerne vil meldes ind i DUI Østerbro, vil det glæde os at modtage jeres indmeldelsesblanket 🙂 

 

I DUI har vi plads til alle. Vi er en selvstændig idebetonet familieorganisation med fokus på børn og unge. I hele landet arbejder DUI’s frivillige medarbejdere med at skabe trygge rammer for et aktivt fritidsliv for børn og unge.

For kun 25,- kr. om måneden for enkeltmedlemskab eller kun 50,- kr. om måneden for hele familien (alle med samme adresse), kan man blive medlem af DUI-Østerbro afdeling.

Som medlem kan man deltage i vores ugentlige aktiviteter. Man vil få et landsdækkendemedlemsblad tilsendt 4 gange om året og afdelingens nyhedsbrev tilsendt via af mail 4 gange om året. Her vil der løbende være tilbud om weekendture, pinselejre, sommerlejre m.m. som man kan deltage i billigt.

Dato (skal udfyldes)

 Jeg/Vi ønsker at være medlem af DUI-LEG og VIRKE Østerbro afd. (Der er medlem af Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE)

 Jeg/vi giver tilladelse til at bruge billeder af mig/os, som der er taget til arrangementer, lejre m.m. i DUI's medlemsblade og på DUI's hjemmesider m.v./

Medlemstype (skal udfyldes)

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din adresse

Postnummer og by

Fødselsdato (skal udfyldes)

kontingent (skal udfyldes)

Eventuel samlever (Navn, fødselsdato, mobilnummer, email.

Barn 1 (Navn, fødselsdato, mobilnummer, email.

Barn 2 (Navn, fødselsdato, mobilnummer, email.

Barn 3 (Navn, fødselsdato, mobilnummer, email.

Eventuel andre oplysninger