Børn i Bevægelse Sydhavnen

Gymnastik, leg og bevægelse: 

Bevægelsesholdet “Gymnastik, leg og bevægelse” tilbyder en sjov og stimulerende oplevelse, der fremmer både fysisk aktivitet og motorisk udvikling. På holdet deltager børnene i en bred vifte af legende gymnastikøvelser, der omfatter bløde ruller, hop, balancetræning og simple strækøvelser.

Formålet er at udvikle børnenes koordination, balance og styrke på en legende og positiv måde. Gennem kreative aktiviteter og legende udfordringer lærer børnene også vigtige sociale færdigheder som samarbejde og teamarbejde.

“Gymnastik, leg og bevægelse” skaber en tryg og sjov atmosfære, hvor børnene kan udforske deres kroppe, udvikle selvtillid og samtidig have det sjovt med andre børn i samme aldersgruppe.

Aldersgruppen er: 4-6 år og 7-10 år.

 

Hvor:

Alle aktiviteter i Sydhavnen foregår i Kvartershuset i multisalen på 3. sal.

Adresse: Anker Jørgensens Plads 3, Borgbjergsvej 30, 2450 København

 

 

Hvad koster det?

Det koster 600 kroner pr. barn at deltage i en sæson af Børn i Bevægelse.

Børn i Bevægelse arrangeres af DUI-LEG og VIRKE København og er en medlemsaktivitet. Derfor er din betaling ikke et deltagergebyr, men et medlemskontingent for det halvår, du går til Børn i Bevægelse. Det betyder at man som deltager på et Børn i Bevægelseshold også har mulighed for at tilmelde sig andre sjove aktiviteter, som arrangeres af DUI-LEG og VIRKE København. Herunder Børnedisko, Halloween, Sankt Hans og Ferielejr.