Børn i Bevægelse Østerbro

Springgymnastik, Kildevældsskolen:

Til springgymnastik skal vi have det sjovt og udfordre os selv på en masse redskaber. Vores fokus i undervisningen er at styrke børnenes kropsbevidsthed og motorik samt at børnene får bevæget sig en masse gennem lege, øvelser og spring. 

Vi skal lære kroppen at kende, finde ud af hvad den kan, koordinere bevægelser og lære nye spring. En træning består af en kort opvarmning efterfulgt af spring på redskaber og afslutningsvis udstrækning. Vi går meget op i, at børnene har det godt både med undervisningen og med hinanden. 

Aldersgruppen på onsdagsholdet er: 4-6 år, 0-1. klasse og 2.-3. klasse.

Aldersgruppen på torsdagsholdet er: 0.-2. klasse og 3.-5. klasse.

 

Dans og bevægelse, Kildevæld Kulturcenter: 

Dans, leg og bevægelse er for dig der elsker at lege, bruge din krop kreativt og bevæge dig til musik sammen med andre. Vi skal blandt andet lære en masse seje dansetrin, prøve forskellige teatersportsøvelser, øve improvisation og lave andre sjove leje, hvor alle kan være med!

Aldersgruppen er 4-7 år og 8-11 år.

 

Parkour, Blindeinstituttet: 

Til parkour vil du lære din krop at kende på en ny måde. Det handler om at kunne skubbe sine grænser men samtidig have det sjovt der, hvor man befinder sig. Parkour har stor respekt for at vi lærer meget forskelligt, og derfor vil undervisningen tage højde for dit tempo. Det vigtigste er, at vi gør det sammen, vi har det sjovt og lærer hvordan vi kan bruge byrummet som en legeplads.

Aldersgruppen er 6-9 år og 10-13 år.

 

Hvor?

På Østerbro foregår springgymnastik på Kildevældsskolen. Dans og bevægelse foregår på Kildevæld Kulturcenter og parkour foregår på Blindeinstittuet.

Adresse Kildevældsskolen: Bellmansgade 5A, 2100 København

Adresse Blindeinstituttet: Rymarksvej 1, 2900 Hellerup

Adresse Kildevæld Kulturcenter: Bellmansgade 5C, 2100 København Ø

 

 

Hvad koster det?

Det koster 600 kroner pr. barn at deltage i en sæson af Børn i Bevægelse.

Børn i Bevægelse arrangeres af DUI-LEG og VIRKE København og er en medlemsaktivitet. Derfor er din betaling ikke et deltagergebyr, men et medlemskontingent for det halvår, du går til Børn i Bevægelse. Det betyder at man som deltager på et Børn i Bevægelseshold også har mulighed for at tilmelde sig andre sjove aktiviteter, som arrangeres af DUI-LEG og VIRKE København. Herunder Børnedisko, Halloween, Sankt Hans og Ferielejr.