Børn i Bevægelse Husum

Parkour: 

Til parkour vil du lære din krop at kende på en ny måde. Det handler om at kunne skubbe sine grænser men samtidig have det sjovt der, hvor man befinder sig. Parkour har stor respekt for at vi lærer meget forskelligt, og derfor vil undervisningen tage højde for dit tempo. Det vigtigste er, at vi gør det sammen, vi har det sjovt og lærer hvordan vi kan bruge byrummet som en legeplads.

Aldersgruppen er 6-9 år og 10-13 år.

 

Madlavning: 

Vores madhold er et sjovt og lærerigt fællesskab for børn og unge madentusiaster! Her udforsker vi køkkenets magi sammen. Vi skaber et trygt miljø, hvor børn og unge kan lære grundlæggende madlavning, opdage nye smage og dele deres kreative kulinariske ideer. Med hygge, smil og en lækker blanding af opskrifter skaber vi ikke kun sunde vaner, men også varige venskaber omkring spisebordet. På madholdet byder vi alle velkommen, og hver en lille kok er en vigtig ingrediens i vores køkken.

Aldersgruppen er 11-15 år.

 

Bold, leg og bevægelse: 

Bold, leg og bevægelse er for de børn der elsker boldspil og leg. På holdet går vi imod strømmen og udfordre traditionelle boldspil som håndbold og fodbold. Her ruller boldene i alle retninger og der er plads til forskellige boldlege, boldspil og små konkurrencer – kun fantasien sætter grænser. Et hold hvor bevægelsesglæde og gode stunder er i fokus og tekniske øvelser står i baggrunden.

Aldersgruppe: 4-6 år og 7-10 år.

 

Hvor:

I Husum finder alle aktiviteterne sted på EnergiCenter Voldparken (ECV) der ligger på Kobbelvænget.

 

 

Hvad koster det?

Det koster 600 kroner pr. barn at deltage i en sæson af Børn i Bevægelse.

Børn i Bevægelse arrangeres af DUI-LEG og VIRKE København og er en medlemsaktivitet. Derfor er din betaling ikke et deltagergebyr, men et medlemskontingent for det halvår, du går til Børn i Bevægelse. Det betyder at man som deltager på et Børn i Bevægelseshold også har mulighed for at tilmelde sig andre sjove aktiviteter, som arrangeres af DUI-LEG og VIRKE København. Herunder Børnedisko, Halloween, Sankt Hans og Ferielejr.