Vi starter op igen søndag den 4. september kl. 11-15, på Hymersvej 12 i Helsingør. Samme sted som Vikingelejren.

 

Mødedage: Den første søndag i måneden; 2/106/11 og 4/12.

Der er muligt at mødes oftere, men disse 4 datoer er foreløbig de faste datoer.

 

Vi laver mad over bål og vi har forskellige kreative aktiviteter (for eksempel filtning, arbejde med læder og ler). Vi leger gamle lege/vikingelege, måske skyde med bue og pil. Der er også planer om at lave en lerovn.

 

Den første søndag, 4/9, vil vi gerne høre jer om det er andre ting I gerne vil lave. I har sikker en hel masse idéer som vi ikke har tænkt på. Det skal være ting at lave for både børn og voksne – sammen og hver for sig.

 

Medlemskab af DUI koster 150 kr/år pr person og 300 kr/år pr familie. I må selvfølgelig gerne deltage et par gange, inden I melder jer ind.

 

I DUI kan man også komme til aktivitetsfestival, børnetræf og ungdomstræf samt sommerlejr (hvis der er voksne der har mulighed for at tage med).

 

TILMELDING til den 4/9; senest den 1/9 – med hensyn til indkøb af mad.

Mette email: metteskaanstroem@gmail.com  eller

Nina email: c.bengtsson1970@gmail.com

 

DUI-hilsener

Mette, Carlo og Nina

Fra DUIs Nyhedsbrev

Vikingelejr – sommerferieaktivitet i Helsingør

 

I fire dage, fra den 25. – 28. juli, kunne man se en flok vikinger i aktivitet hvis man kom forbi Hymervej 12 i Helsingør. DUIs vikingelejr var igen et af tilbuddene i årets sommerferieprogram for kommunens børn, og 14 børn i alderen 7-15 år, havde tilmeldt sig. Lejren var uden overnatning, men med masser af sjove aktiviteter i vikingernes ånd.

 

Dagene startede med morgensamling. Her skiftede alle til vikingetøj, og der blev sunget en sang og serveret lidt grød at styrke sig på inden dagens gøremål.

 

For der var mange opgaver og aktiviteter at give sig i kast med; både kreative og nævenyttige som nålebinding, karting og spinding af uld, bueskydning og vikingelege. En af dagene stod der musik, sang og dans på programmet, noget Søren Hammerlund fra musikgruppen Virelai sørgede for, og en anden dag tog alle vikingerne til Sagnlandet i Lejre, hvor børnene fik set og prøvet andre ting fra vikingetiden.

 

Hver dag blev der lavet mad over bål, og Mette fortalte historier om de nordiske guder.

 

Den sidste dag blev børnene kåret til ”Vikinger over Hymersvej” og der blev sunget vikingesange.

 

Det var fire rigtigt hyggelig dage, med skønne børn, som vi håber vil være med hos os til efteråret igen.

 

Stor tak til alle frivillige DUIere, instruktører, forældre og andre der gjorde lejren mulig.

Kommende arrangementer