DUI-LEG OG VIRKE Helsingør afdeling 100 år – kom og fejre det med os den 25. september.

I år har DUI leget og virket i 100 år i Helsingør Kommune. Derfor inviterer vi til reception den 25. september kl. 10-14 i DUI-huset på Hymersvej 12, hvor gode venner, samarbejdspartnere, medlemmer og andre som har lyst, er meget velkomne.

Dagens program byder bl.a. på musik med gruppen Virelai, snobrød, lege, smagsprøver på vikingemad og mulighed for et kig ind i DUI Helsingørs historie. Se programmet på www.dui.dk/helsingor Deltagelse er gratis.

DUI-LEG og VIRKE er arbejderbevægelsens børne- og familieorganisation og har aktivitetssted på Hymersvej 12, hvor der for tiden er gang i Vikingeaktiviteter for hele familien.

Karsten Carlo Hansen, der er formand for DUI-afdelingen i Helsingør siger:

”Vi har altid plads til nye medlemmer og frivillige medarbejdere, så vi kan fortsætte med vores meningsfyldte aktiviteter.  Er du interesseret i at være med, så ring til mig på 3165 6212 eller mail karstencarlohansen@gmail.com

Vi glæder os til at se jer til en festlig dag!

 

DUI-LEG og VIRKE Helsingør er en afdeling under landsforbundet DUI-LEG og VIRKE.

I Helsingør afdeling sætter vi børnene og familien i første række. Der er desværre ikke mange tilbud der både henvender sig til børn og hele familien. Det prøver vi at gøre noget ved, så familien får i DUI-LEG og VIRKE Helsingør en mulighed for, i en ellers stresset hverdag, at få nogle timer sammen.

Men uanset hvad vi laver, er DU selv med til at finde ud af hvad vi skal lave.

Mange syntes at noget af det bedste er weekendture og sommerlejre, hvor vi er sammen med mange andre DUI´ere fra hele landet…. Ja nogle gange fra hele verden.

DUI-LEG og VIRKE er en selvstændig, idébetonet børne- og ungdomsorganisation, der bygger på arbejderbevægelsens grundholdninger.

Det betyder, at formålet med DUI-LEG og VIRKE’s aktiviteter er at give alle børn og unge mulighed for selvstændig udvikling i respekt for og i samarbejde med andre mennesker.

Rygraden i DUI-LEG og VIRKE er vores mange lokale afdelinger i hele landet, hvor børn og voksne i fællesskab planlægger og gennemfører en masse sjove og spændende aktiviteter. Det kan være musik og sang, idræt for sjov, lejr- og hytteture, fællesspisning, udvekslingsrejser, klatrevægge, cirkus og gøgl, drageflyvning m.m. I DUI er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Kommende arrangementer