Solidaritetsprojekt

DAYCARE CETER i INDIEN

DUI-Aalborg samler penge ind til driften af et “Daycare Center” i Indien. – Solidaritetsprojektet er i samarbejde med DUI’s “Børn hjælper Børn Fonden”. Vi har haft projektet i flere år og fortsætter…

Vores “Daycare” Center
ligger i den sydligste stat – Tamil Nadu – der har ca. 62 millioner indbyggere. Heraf er ca. 34 millioner arbejdsløse.

Daycare centeret er et lille lokale, uden møbler, legetøj mv. Centeret bruges dagligt af ca. 20 – 25 børn. Formålet med centeret er gratis børnepasning mens mødrene – oftest enker – er på arbejde. Yderligere sikrer pasningen at større søskende kan komme i skole i stedet for at skulle passe mindre søskende.
Børnene får et måltid mad på centeret.
Vores sponsorat sikrer løn, materialer, medicin, mad og legetøj til centeret i 2 år ad gangen.

Centeret drives af vores søsterorganisation ISSI (Indian Social Service Institute).

Fakta om ISSI
Organisationen (som er godkendt af de indiske myndigheder) har til formål at støtte og udvikle de dårligst stilledes sociale, økonomiske og kulturelle forhold. Dette sker gennem uddannelse og konkrete aktiviteter som f.eks. Daycarecentre.

Eva Rødbros film om Indien / Børn hjælper Børn Fonden

Følg os på Facebook

SÅ ER DET NU AT DET SKER!!! MGP-Dans og Dromedardans starter tirsdag og torsdag DENNE UGE. Kom og prøv, det er smaddergodt, sundt og sjovt. ... Se mereSe mindre

SÅ ER DET NU AT DET SKER!!! MGP-Dans og Dromedardans starter tirsdag og torsdag DENNE UGE. Kom og prøv, det er smaddergodt, sundt og sjovt.

 

Comment on Facebook

Trine find to numser du kender 😂🤪