Stand-up Paddleboarding

Kom og vær med! Der er plads til flere.

DUI- LEG og VIRKE i Kolding tilbyder Stand-up Paddleboarding for børn mellem 10 og 15 år.

Er du vandglad og har du lyst til at få udfordret og styrket din balanceevne og blive en del af et aktivt fællesskab med fokus på sjov, leg og fysisk aktivitet, så er Stand-up Paddleboarding lige noget for dig.

Stand-up Paddleboarding foregår tirsdage kl. 17.00-19.00 ved vores Feriekoloni Reden, Skarre Strandvej 23, Agtrupvig, 6091 Bjert.

Vi har SUP boards, våddragter, redningsveste, sup-sko osv. Medbring badetøj og håndklæde. Du kan komme i et dejligt varmt brusebad efter efter aktiviteten.

Vi starter tirsdag den 14. Juni, 21. Juni, 28. juni, 5. Juli, 12. juli, så holder vi sommerferie og starter igen den 9. August og fortsætter frem til 27. sep. 2022.

Pris 300 kr. pr. deltager (et medlemskab af DUI-LEG og VIRKE, Kolding afdeling i 2022).

Medlemmer kan deltage gratis. Tilmelding og info ved formand Kirsten Hansen, 28 61 24 90

Velkommen til DUI – Kolding

DUI-LEG og VIRKE er en selvstændig, idébetonet børne- og ungdomsorganisation, der bygger på arbejderbevægelsens grundholdninger.

Det betyder, at formålet med DUI-LEG og VIRKE’s aktiviteter er at give alle børn og unge mulighed for selvstændig udvikling i respekt for og i samarbejde med andre mennesker.

Rygraden i DUI-LEG og VIRKE er vores mange lokale afdelinger i hele landet, hvor børn og voksne i fællesskab planlægger og gennemfører en masse sjove og spændende aktiviteter. Det kan være musik og sang, idræt for sjov, lejr- og hytteture, fællesspisning, udvekslingsrejser, klatrevægge, cirkus og gøgl, drageflyvning m.m. I DUI er det kun fantasien, der sætter grænserne.

På landsplan arbejder DUI-LEG og VIRKE konsekvent på at få sat børnene på den politiske dagsorden. I vort moderne og effektive samfund kommer børn og unge ofte i klemme i systemet, fordi de er en ”svag” gruppe uden stemmeret. Derfor er der brug for DUI-LEG og VIRKE som børnenes talerør.

Endelig skal DUI-LEG og VIRKE´s internationale arbejde også nævnes. Gennem udveksling mellem danske og udenlandske børn og unge skabes forståelse og respekt for andre kulturer. Og gennem deltagelse i konkrete solidaritetsprojekter knyttes båndene mellem børn i Danmark og i udviklingslandene.

Det er i bund og grund det, som DUI-LEG og VIRKE handler om: At knytte venskaber på tværs af alle de skel, som vi ellers møder i vort samfund.