Indkaldelse til afdelingsmøde

Vi holder afdelingsmøde tirsdag den 8. Februar 2022 kl. 18.00 i Ungdomsgården, Ålykkegade 43, Kolding.
Dagsorden i følge lovene. Alle medlemmer er velkommen. Afdelingen er vært ved aftensmad, så derfor er tilmelding nødvendig. Det skal ske til formanden på kirsten@dui.dk senest den 1. Februar 2022.
Vel mødt!

Velkommen til DUI – Kolding

DUI-LEG og VIRKE er en selvstændig, idébetonet børne- og ungdomsorganisation, der bygger på arbejderbevægelsens grundholdninger.

Det betyder, at formålet med DUI-LEG og VIRKE’s aktiviteter er at give alle børn og unge mulighed for selvstændig udvikling i respekt for og i samarbejde med andre mennesker.

Rygraden i DUI-LEG og VIRKE er vores mange lokale afdelinger i hele landet, hvor børn og voksne i fællesskab planlægger og gennemfører en masse sjove og spændende aktiviteter. Det kan være musik og sang, idræt for sjov, lejr- og hytteture, fællesspisning, udvekslingsrejser, klatrevægge, cirkus og gøgl, drageflyvning m.m. I DUI er det kun fantasien, der sætter grænserne.

På landsplan arbejder DUI-LEG og VIRKE konsekvent på at få sat børnene på den politiske dagsorden. I vort moderne og effektive samfund kommer børn og unge ofte i klemme i systemet, fordi de er en ”svag” gruppe uden stemmeret. Derfor er der brug for DUI-LEG og VIRKE som børnenes talerør.

Endelig skal DUI-LEG og VIRKE´s internationale arbejde også nævnes. Gennem udveksling mellem danske og udenlandske børn og unge skabes forståelse og respekt for andre kulturer. Og gennem deltagelse i konkrete solidaritetsprojekter knyttes båndene mellem børn i Danmark og i udviklingslandene.

Det er i bund og grund det, som DUI-LEG og VIRKE handler om: At knytte venskaber på tværs af alle de skel, som vi ellers møder i vort samfund

Kom og vær med til Stand-up Paddleboarding

DUI- LEG og VIRKE i Kolding tilbyder Stand-up Paddleboarding for børn mellem 10 og 15 år. Er du vandglad og har du lyst til at få udfordret og styrket din balanceevne og blive en del af et aktivt fællesskab med fokus på sjov, leg og fysisk aktivitet, så er Stand-up Paddleboarding lige noget for dig. Stand-up Paddleboarding foregår tirsdage kl. 16.30-18.00 ved vores Feriekoloni Reden, Skarre Strandvej 23, Agtrupvig, 6091 Bjert. Vi har SUP boards, våddragter, redningsveste, sup-sko osv. Medbring badetøj og håndklæde. Du kan komme i bad derude. Vi starter tirsdag den 1. Juni 2021 og efterfølgende den 8 Juni, 15. Juni, 22. Juni, 29. juni, 6. Juli, 13. juli, så holder vi sommerferie og starter igen den 17. August og fortsætter frem til 28. sep. Pris 300 kr. pr. deltager. Tilmelding og info ved formand Kirsten Hansen, 28 61 24 90.