Vores aktiviteter

Brætspilsfestival

Vi afholder hvert år en brætspilsfestival, hvor vi mødes på en skole for at spille brætspil en hel weekend.

Dato: Weekenden i uge 4
Sted: En skole i Egedal senest Toftehøjskolen i Ølstykke

Formålet med vores brætspilsfestival er at få vores mange medlemmer til at mødes børn som voksen. Der er max fokus på det sociale og hygge for alle. Først og fremmes medlemmer, men alle er velkommne til at deltage. Sidstnævnte vil dog blive opkrævet et gæstemedlemsskab.

Web: http://braetspilsfestival.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/braetspilsfestival/

 

Familiebanko

For at skaffe økonomi og støtte til vores aktiviteter og afdelinger, arrangere vi en gang et familiebanko. Det er et specielt bankospil hvor vi køre med voksen- og børneplader samtidig. Det vil sige at der bliver spillet 2 spil samtidig, lige som at der er 2 forskellige gevinst gruppe. Nummer opråbningen er sat ned i tempo og så børn helt ned til 0. klasse kan være med.
Arrangementet bliver afviklet hver gang vi synes vi har sponsoreret gevinster nok.

Du kan se hvornår vi har planlagt vores næste familiebankospil her: https://www.facebook.com/pg/DUIegedal/events

 

Sommerlejr

Hvert sommer arrangere vi en sommerlejr i vores hytte, som ligger ved Sejerø bugten.

Her hygger vi sammen en uges tid, hvor vi leger og hygger sammen. Alle medlemmer af vores afdelinger er velkommen. Aktiviterne bliver planlagt sammen med deltagerne, men kunne være mad over bål,  byggehule i skoven, tag på stranden eller besøge Sommerland Sjælland

Web: http://ejnersbo.dk

Facebook: https://www.facebook.com/Ejnersbo

 

Medarbejder pleje

Uden frivillige medarbejdere i DUI, så havde vi ingen aktiviteter. Derfor har vi hvert år fokus på at bakke op om at vores frivillige har det godt og sjovt sammen. Det gør  vi typisk ved at koble os på et af de mange lokale Egedal fest arrangementer for voksen.