Vores aktiviteter

Brætspilsfestival

Vi afholder hvert år en brætspilsfestival, hvor vi mødes på en skole for at spille brætspil en hel weekend.

Dato: Weekenden i uge 4
Sted: En skole i Egedal senest Toftehøjskolen i Ølstykke

Formålet med vores brætspilsfestival er at få vores mange medlemmer til at mødes børn som voksen. Der er max fokus på det sociale og hygge for alle. Først og fremmes medlemmer, men alle er velkommen til at deltage. Sidstnævnte vil dog blive opkrævet et gæstemedlemsskab.

Web: http://braetspilsfestival.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/braetspilsfestival/

 

DUI-CON

Vi afholder hvert år en DUI-CON, hvor vi mødes en weekend for at spille brætspil. Denne weekend er kun for frivilligere medarbejder i DUI og der er kun plads til 16 deltager.

Dato: Første weekend i november
Sted: Vores hytten Ejnersbo

Formålet med denne aktivitet, er at få vores medarbejder til at mødes med medarbejder fra andre afdelinger. Så der skabes nye bånd og venskaber mellem medarbejder.

Mere info: https://duiegedal.nemtilmeld.dk

 

Familiebanko

For at skaffe økonomi og støtte til vores aktiviteter og afdelinger, arrangere vi en gang et familiebanko. Det er et specielt bankospil hvor vi køre med voksen- og børneplader samtidig. Det vil sige at der bliver spillet 2 spil samtidig, lige som at der er 2 forskellige gevinst gruppe. Nummer opråbningen er sat ned i tempo og så børn helt ned til 0. klasse kan være med.
Arrangementet bliver afviklet hver gang vi synes vi har sponsoreret gevinster nok.

Det svinger lidt hvor tit vi gennemføre et familienbanko, men er der et planlagt så kan du se det her: https://www.facebook.com/pg/DUIegedal/events

 

Driver hytten - Ejnersbo

Vi har en hytte ved Sejerø bugten.

Den skal løbende vedligeholdes, så vi tager typisk 1-2 gange om året op til hytten for at lave den løbende vedligeholdelse.

Web: http://ejnersbo.dk

Facebook: https://www.facebook.com/Ejnersbo

 

Medarbejder pleje

Uden frivillige medarbejdere i DUI, så havde vi ingen aktiviteter. Derfor har vi hvert år fokus på at bakke op om at vores frivillige har det godt og sjovt sammen. Det gør  vi typisk ved at koble os på et af de mange lokale Egedal fest arrangementer for voksen.