DUI i Ganløse

Vi har desværre ingen DUI afdelingen i Ganløse på nuværende tidspunk, men vil rigtig gerne have en.

Vores person netværk i Ganløse er ikke det største, så synes du ligesom os at Ganløse bør have sin egen DUI afdeling og vil du gerne hjælpe os med at starte sådanne en op. Vil vi meget gerne høre fra dig.

DUI afdelinger findes i mange størrelser, så der er ingen krav om at der skal laves et bestemt antal aktiviteter eller man skal være så og så mange medlemmer. Det er helt op til dem der starter afdelingen, for meget og hvor stor man vil have den, men det er selvfølgelig ofte sjovere jo flere man er.

Vi siger dog i DUI, at man skal have følgende på plads før man starter en ny afdelingen:

  •     Mindst 3 personer over 18 år som vil sidde i bestyrelsen
  •     Mindst 2 personer der gerne vil lave aktiviteter

Sidst nævnte må gerne være de samme som sidder i bestyrelsen. Man behøves ikke at have tidligere erfaringer med foreningsarbejde for at starte en DUI afdeling. Egedal fællesledelsen stiller gerne en erfaren DUI’er tilrådighed som kan hjælpe jer i gang.

Er du interesseret, så kontakt os på egedal@dui.dk

Vi har været tæt på at starte DUI aktiviteter i Ganløse omrpdet. Vi har fundet en ældre spejder hytte som vi meget gerne ville købe, men det er desværre ikke lykkes os at rejse den nødvendige kapital endnu. Der arbejdes forsat på sagen men det er lige nu op af bakke.