Bliv frivillig i DUI Egedal

I DUI-LEG og VIRKE, har vi masser af nye ideer og gode muligheder for at lave spændene børne- og familieaktiviteter. Vi er kun begrænset af de frivillige kræfter vi har til rådighed. Derfor har vi brug for nye og gode frivillige kræfter.

Her er nogle af de opgaver, vi godt kunne bruge flere frivillige kræfter til her og nu. Nogle af dem er aktiviteter der allerede er i gang, andre er nye aktivitetstilbud vi arbejder på at få sat i gang. Men hvis du har en god ide, som du vil arbejde med vil vi også gerne høre fra dig.

Aktivitet med børn og unge i Smørum

Vores afdeling i Smørum mangler hjælp til at lave nogle spændene aktiviteter til børn og unge i Smørum. Så har du en god ide, eller vil du bare være med til at bakke op. Så sig endelig til, aktiviteterne kan være alt fra kreativt værksted til mere hobby præget aktiviteter.

Ny afdeling i Stenløse

Vil du være med til at bygge en afdeling op fra bunden? Vi vil rigtig gerne have en DUI afdeling i Stenløse. Men vi skal bruge nogle frivillige, både til at tage sig af det administrative og til at lave aktiviteter med børn og unge i Stenløse. Har du lyst til at være med, så meld dig her på siden.

Tirsdags madmor i Ølstykke

En af vores mest succesfulde aktiviteter i Ølstykke er vores ”Familieaften”, hvor en masser børnefamilier mødes efter arbejde og skole for at hygge om en aktivitet. Det slutter de af med en hyggelig gang fællesspisning. De kunne godt bruge 1-2 hjælper i køkkenet, som har tid og lyst til at give en hånd med. Madlavningen bliver nogle gange brugt som aktiviteten med børnene.

Familiebanko

Her har kan vi godt bruge lidt hjælp til at planlægge og gennemføre vores hyggelige familiebankospil. Det er en bankospil hvor også børn kan deltage, det holdes typisk om søndagen 2-3 gange om året. Overskuddet fra bankospillet går til vores børne- og ungdomsarbejde i Egedal. Så som økonomisk støtte til ture og indkøb af nyt udstyr.

Hytte-projekt

Vi er blevet medejer af en hytte ved Sejerø bugten, som vi er i gang med at renovere. Den skal være klar inden sommeren 2018, så den kan blive et attraktivt ferie og lejre sted for vores børn og unge. Vi har i den forbindelse brug for alle de håndværker og handy mænd/kvinder vi kan finde.

Brætspilsfestival

Hjælp til at gennemføre vores brætspilsfestival, som holdes på en skole i Egedal. Den afholdes hvert år i den weekenden som ligger i uge 4. Her skal vi bruge frivillige som vil hjælpe til i caféen eller med diverse praktiske opgave. Ideen med brætspilsfestivallen er, at skabe en hyggelig familie aktivitet i Egedal. Hvor børn og forældre bruger tid sammen, mens de hygger sig og har det sjovt. Det vil ikke kun være arbejde, der bliver også rig mulighed for selv at deltage i de mange spil.

Børnediskotek

Hjælp til med at planlægge og gennemføre børnediskotek for børn i Egedal. Vi holder normalt et stort børnediskotek om året, men vi vil meget gerne afholde det, mindst, 4 gange om året. Vi vil gerne afholde dem skiftevis i Smørum, Stenløse og Ølstykke. Du behøves ikke at hjælpe til på alle diskotekerne, men jo større et team vi har bag jo bedre er det. Mål gruppen er børn fra 2. kl. til 5. kl. og opgaverne kunne f.eks. være bar, garderobe og dør/udevagt.

En ekstra hånd

Hvis ikke du har nogen fortrukken opgave og bare ønsker at væres med i vores fantastiske fællesskab, hvor hygge, godt sammenhold og spændene oplevelser sættes højt. Så er du også velkommende, vi holder løbende medarbejder møder, hvor man kan melde sig til den opgave man har lyst til. Vi stiller simple krav, og det eneste vi vil have er at alle er med til at gøre en forskel.