Bliv frivillig

Sammen med de andre frivillige medarbejdere i DUI, er du med til at planlægge og gennemføre en masse sjove, spændende og hyggelige aktiviteter for børn, unge og deres familier. Det kan være du har mod på at tage med på kanotur, arrangere en aften med hygge og fællesspisning eller give en hånd med på de landsdækkende børne- og ungdomstræf.

Mulighederne er nærmest uendelige og dine ideer vil blive taget imod med kyshånd. Du bestemmer selv hvor meget og hvad du har lyst til at deltage i.  Som frivillig medarbejder kan du se frem til gode oplevelser og samvær med børn, unge og andre voksne. At se børn og unge vokse og udvikle sig med de aktiviteter, du som frivillig medarbejder er med stable på benene, er det hele værd.

Du får også mulighed for at få værdifuld erfaring med at organisere og planlægge og kan deltage i en række udviklende kurser. Dertil følger medansvar, medindflydelse og masser af lejligheder til at føre dine egne ideer ud i livet – så er det nemlig sjovest.

De fleste frivillige medarbejdere i DUI er voksne over 18 år, men allerede som 14 årig kan man blive frivillig medarbejder på lige fod med de voksne. De frivillige er personer, som har lyst og evne til at have med børn og unge at gøre og er i besiddelse af en passende mængde ansvarsfølelse.

Du kan også gøre en forskel for fattige børn i andre lande, ved at deltage i DUIs internationale solidaritetsarbejde.

Er der for langt til den nærmeste afdeling, kan det være vi har planer om at opstarte én i dit lokalområde. Kontakt forbundskontoret på telefon: 36 17 72 00 eller e-mail: dui@dui.dk.

Vil du høre mere om at blive frivillig i DUI Svendborg? Kontakt formand Tom Poulsen på telefon 23 71 25 41.