Om DUI

DUI-LEG og VIRKE er en selvstændig, idébetonet børne- og ungdomsorganisation, der bygger på arbejderbevægelsens grundholdninger, og formålet med organisationens aktiviteter er at give alle børn og unge mulighed for selvstændig udvikling i respekt for og i samarbejde med andre mennesker.

DUIs aktiviteter
Rygraden i DUI-LEG og VIRKE er de 65 lokale afdelinger i hele landet, hvor børn og voksne i fællesskab planlægger og gennemfører en masse sjove og spændende aktiviteter. Det kan være musik og sang, idræt for sjov, lejr- og hytteture, fællesspisning, udvekslingsrejser, klatrevægge, cirkus og gøgl, drageflyvning og meget andet. I DUI er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Børn på dagsordenen
På landsplan arbejder DUI-LEG og VIRKE altid for at få sat børnene på den politiske dagsorden. I vort moderne og effektive samfund kommer børn og unge ofte i klemme i systemet, fordi de er en svag gruppe uden stemmeret. Derfor er der brug for DUI-LEG og VIRKE som børnenes talerør.

Internationalt
Endelig skal DUI-LEG og VIRKEs internationale arbejde også nævnes. Gennem udveksling mellem danske og udenlandske børn og unge skabes forståelse og respekt for andre kulturer. Og gennem deltagelse i konkrete solidaritetsprojekter knyttes båndene mellem børn i Danmark og i u-landene.

Venskaber på tværs
Det er i bund og grund det, som DUI-LEG og VIRKE handler om: At knytte venskaber på tværs af alle de skel, vi ellers møder i vores samfund.

Læs mere på DUIs hjemmeside >>

Kontakt os her:
DUI-LEG og VIRKE, Aalborg
Børne og Ungdomshuset
Østre Alle 89
, 9000 Aalborg

Tlf. 9812 2900
Mail: duiaalborg@dui.dk

Nonfirmation i Aalborg

2025:
Søndag 11. maj 2025 kl. 10 Optaget!
Søndag 11. maj 2025 kl. 12
2026:
Søndag 3. maj 2026 kl. 10
Søndag 3. maj 2026 kl. 12

Kontakt // Tilmeld:

Har du spørgsmål:
Ring 9812 2900 eller MAIL

Tilmelding:
Online tilmelding >>

Hvad siger nonfirmanderne

"Super fedt arrangement!"
"Skøn oplevelse..."
"Et dejligt minde for mig og familien!"