Thomas Kristensen

Thomas Kristensen
Journalist og webredaktør
14 timer/ugen
Født 1970

thomas@dui.dk
20 62 34 72

I DUI arbejder Thomas Kristensen som journalist med at skrive artikler til at synliggøre DUI’s landsorganisation og afdelinger. Derudover er han webredaktør på dui.dk og skriver opslag til DUI’s facebookside.

Thomas er uddannet journalist og i statskundskab. Inden studierne havde han jobs i en vuggestue og to børnehaver som pædagogmedhjælper og køkkenassistent. Han har også arbejdet som lærervikar og bartender. Og efter universitetet har han joberfaring som informationsmedarbejder, projektleder, journalist og redaktør.

Han er opvokset i Aalborg, hvor faren var fabriksarbejder og moren kontorassistent. Men efter at være blevet familiens første student flyttede han som 18-årig til København, hvor han i dag bor på Vesterbro.

Arbejdsmæssigt er Thomas god til at se muligheder og tager gerne kontakt med mennesker, som hans arbejdsplads kan få glæde af. Han har et stort netværk, som han også arbejdsmæssigt gerne bruger, men ikke misbruger.

Thomas bryder sig ikke om kværulanter. Han har været frivillig i mange organisationer og synes, det er OK at kritisere, bare man så er villig til selv at komme på banen med en arbejdsindsats. Har du noget at kritisere Thomas for, vil han helst have kritikken direkte i stedet for ad omveje.