Vær med til at gøre en forskel – støt os

DUI-LEG og VIRKE drives udelukkende af frivillige der lægger mange kræfter i, at skabe gode og trygge rammer for vores aktiviteter. Aktiviteterne er målrettet børn, unge og deres familier og det giver dem mulighed for at tilbringe mere tid sammen i glade, hyggelige og kreative omgivelser.

For at det kan lade sig gøre, skal der både menneskelige og økonomiske ressourcer til. Her kan du se, hvordan du kan støtte vores arbejde.

 

Betænk os i dit testamente

Du kan også betænke os ved at donere arv til os i dit testamente. Hvis du ønsker at støtte os med arv, kan du donere arv ved at oprette et gratis testamente online hos virksomheden Dokument 24.

Sådan gør du

Det er enkelt og intuitivt at oprette et testamente online hos Dokument 24. Testamentet oprettes ved at svare på en række spørgsmål, hvorefter dokumentet straks fremsendes pr. e-mail til dig. Dokumentet er straks klar til underskrift, hvilket skal ske foran en notar eller foran to vitterlighedsvidner. Du vil modtage yderligere information om underskrift, når du modtager dokumentet.

Gratis råd og vejledning

Hvis du ønsker råd og vejledning til oprettelsen af dit testamente, kan du gratis kontakte Dokument 24 på tlf. 53 70 10 30 eller på e-mail info@dokument24.dk. Råd og vejledning er uforpligtende.

Bliv doner

Man kan også gør en forskel, ved ganske enkelt at doner penge. Alle beløb er meget velkomne og de donationerne vi modtagere går direkte til at fremme vores arbejde.

Indbetalinger kan ske på mobilepay nummer:

Blive frivillig

Hvis man har ønsker at hjælpe mere til og være med til at skabe gode og tykke rammer for vores aktiviteter, så kan man også blive frivillig i en af vores lokale afdelinger. Der er som udgangspunkt intet krav til erfaringer på området. Klik her.

Bliv medlem

Den nemmeste måde at støtte vores aktiviteter på, er ganske enkelt at melde sig selv og sin familie ind i en af vores mange lokale afdelinger. Klik her