René Knudsen

 

René Knudsen har været afdelingskasserer i DUI-Munkebo siden 2011.

Men faktisk var René spejder som barn. Det var først som voksen, at han kom med i DUI. Det skete, da han blev kæreste med Nina Jespersen, som dengang var en passioneret DUI’er i København.

René og Nina er siden flyttet til Munkebo, hvor de bor sammen med deres datter, Maria, som også er med i DUI.

Efter en periode med faldende interesse har DUI-Munkebo formået at skabe nyt liv i afdelingen. Det er blandt andet sket ved at investere i otte computere, som både drenge og piger nu bruger flittigt.

”Hvis DUI skal overleve, er vi nødt til at følge med tiden. I Munkebo var vores ugentlige aktiviteter nærmest døet ud, fordi folk ikke gad at klippe-klistre mere. Nu er børnene og de unge igen begyndt at komme i DUI’s hus i Munkebo. Her kan de hver tirsdag spille computer med hinanden, få en toast og hygge sig sammen,” fortæller René.

”Det er forskelligt, hvad der virker i hver enkelt lokalafdeling. Nogle steder kommer der stadig mange mennesker til kreative aktiviteter og madaftener. Det kommer an på den lokale afdelings sammensætning, og det er man nødt til som bestyrelse og medarbejder at tage udgangspunkt i.”

For René gælder det om at prioritere afdelingens penge til aktiviteter for børn og unge:

”Selvfølgelig må der godt stå lidt penge i banken, men vi skal ikke have flere hundredtusinder stående. Jeg vil hellere bruge pengene på ungerne, og det skal ikke koste mere end højst nødvendigt at komme med på ture.”

René Knudsen arbejder som koncernlagerchef i virksomheden Dinex i Middelfart.

 

20 91 41 73
rene@dui-munkebo.dk
René er medlem af DUI-Munkebo.