Bliv medarbejder

Som frivillige medarbejder i DUI får du en fritid med mening. Du er med til at skabe trygge rammer for børnene og give dem oplevelser for livet. Men du vil også selv komme til at opleve en masse.

Du vil får tilsendt vores landsdækkende medlemsblad 4 gange om året, samt få medarbejderinformation ca. 7 gange om året via mail. Derudover forventer vi at du deltager i afdelingens medarbejdermøder, som finder sted ca. 6 gange om året. Som frivillig medarbejder har du også muligheden for at deltage i vores landsdækkende DUI-kurser, hvilket med enkelte undtagelser er gratis.

For at blive medarbejder i DUI, skal det tjekkes i det kriminelle register at man ikke er dømt for sexuelle overgreb mod børn (alle medarbejdere bliver løbende tjekket). Desuden skal man godkendes på vores medarbejdermøde. Når man herefter modtager et medarbejderkort fra vores forbundskontor, er man frivillig medarbejder i DUI og dækket af en fælles ulykkesforsikring.

Du kan melde dig ind i vores afdeling her og efterfølgende blive medarbejder.

 

Dato (skal udfyldes)

 Jeg/Vi ønsker at være medlem af DUI-LEG og VIRKE Østerbro afd. (Der er medlem af Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE)

 Jeg/vi giver tilladelse til at bruge billeder af mig/os, som der er taget til arrangementer, lejre m.m. i DUI's medlemsblade og på DUI's hjemmesider m.v./

Medlemstype (skal udfyldes)

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din adresse

Postnummer og by

Fødselsdato (skal udfyldes)

kontingent (skal udfyldes)

Eventuel samlever (Navn, fødselsdato, mobilnummer, email.

Barn 1 (Navn, fødselsdato, mobilnummer, email.

Barn 2 (Navn, fødselsdato, mobilnummer, email.

Barn 3 (Navn, fødselsdato, mobilnummer, email.

Eventuel andre oplysninger