Praktiske oplysninger

Medarbejderkort

Som bevis på, at du er frivillig medarbejder i DUI, så modtager du et medarbejderkort sammen med din medarbejderhåndbog. Det er dokumentationen for, at du er medarbejder og dermed blandt andet er inkluderet af ting som forsikring og falckabonnement, som du kan læse mere om på denne side.

Falck-abbonnement

Falck_logo_pos-300x103Har du et medarbejderkort, er du også tilmeldt et Falck-abbonnement. Det betyder, at du kan bestille sygetransport, hvis du eller en af jeres medlemmer kommer til skade i forbindelse med en DUI-aktivitet, og skal til læge/eller på skadestuen.

Forsikring

alka_logo_imagelarge-300x191Som frivillig medarbejder er du dækket af Landsforbundets ansvarsforsikring.

Hvis uheldet er ude, og du kommer til skade, mens du er aktiv som frivillig medarbejder, så skal du kontakte Forbundskontoret, der sender en anmeldelsesblanket til dig. Den skal du udfylde og fortælle hvad uheldet består i, og hvordan det er sket. Derefter skal blanketten sendes tilbage til Forbundskontoret, som sørger for den videre ekspedition til forsikringsselskabet.

Bemærk: Som frivillig medarbejder er dine egne personlige ting, f.eks. briller, ikke omfattet af ansvarsforsikringen.

Medarbejderhåndbogen

Nedenstående fil er den samlede medarbejderhåndbog.

Det er den enkelte medarbejders ansvar at holde sin medarbejderhåndbog opdateret ved at hente den sidste opdaterede version her på siden.

Sidste opdatering juli 2015.

Håndbogen kan hentes ved at følge dette link.