Formandskifte

 

 

Jeg er blevet valgt som ny formand for Korsløkke afdeling. Mit navn er Kent Larsen, jeg har været medlem ca. 8 år i DUI.

Jeg har deltaget i en del aktiviteter gennem tiden, så jeg håber vi får lært hinanden bedre at kende hen ad vejen ved arrangementer og lign.

 

Vedrørende Korsløkke afdeling, der har været en del turbulens vedrørende medarbejder der er holdt op og medlemmer der har skiftet afdeling. Vi står desværre i en situation med en del udfordringer fremadrettet, men jeg håber og tror, at hvis vi allesammen bakker op omkring de aktiviteter vi har nu, så er jeg sikker på at medlemstallet nok skal stige igen. Men når det så er sagt, så skal vi være bedre til at kommunikere med hinanden, vær mod andre som du/I selv vil behandles.

Vedrørende ny tiltag i foreningen ser lidt dyster ud pga. Corona og forsamlingsforbuddet, smittetallet er steget meget igen. Så lad os se tiden an, så vi ikke er med til at sætte smittekæder i gang. Pas nu på hinanden og lad os komme igennem denne krise, så vi igen kan sætte nye tiltag i gang i Korsløkke afdeling.

Med de bedste sensommer hilsner til alle store som små i DUI.

Formanden: Kent Larsen.