Frank Høj

Frank Høj
Aktivitets- og udviklingskonsulent
37 timer/ugen
Født 1973

fh@dui.dk
25 61 01 24

Frank Høj arbejder med at udvikle nye aktiviteter sammen med DUI’s lokale afdelinger rundt om i hele Danmark. Et af målene er gennem disse aktiviteter at hjælpe afdelingerne med at få nye og flere medlemmer.

Før DUI arbejdede Frank i idrætsorganisationen DGI som forenings- og udviklingskonsulent. Men han er formentlig mere kendt som professionel cykelrytter og har blandt andet gennemført Tour de France, Giro d’Italia, Vuelta a España og Flandern Rundt.

I 2010 stoppede han karrieren som professionel cykelrytter, men han er stadig glad for at cykle. Fra hjemmet i Gentofte cykler han ofte til DUI-kontoret på Islands Brygge – en tur på over 10 kilometer.

Vi mennesker er skabt til at bevæge os, mener Frank, som også er uddannet sundhedscoach. Men cyklen er ikke blot et middel til motion og transport. Man kan også bruge cykelaktiviteter til at opbygge fællesskaber omkring gode oplevelser.

Frank kan tale med alle typer af mennesker og vækker tillid hos de fleste. Han er stædig, og der skal meget til, for at han giver op. Tålmodigheden bliver dog sat på prøve, når han møder overdrevet bureaukrati og andre meningsløse forhindringer.