For samarbejdspartnere

DUI-LEG og VIRKE har omkring 40 lokalforeninger fordelt over hele landet. Her skaber vi fællesskaber for arbejderbevægelsen – og har gjort det i mere end 100 år.

I DUI-LEG og VIRKE har vi bred erfaring, med at omsætte kommunens sociale indsatser, til meningsfulde fællesskaber og vi forstår hvordan man finder løsninger på lokale problemstillinger.

Ud fra vores Verdensmålsstrategi, bekæmper vi social udsathed i Danmark, med fokus på fattigdom, ligestilling og ulighed.

Du kan læse hele vores Verdensmålsstrategi HER.

           

 

Det kan vi tilbyde

Sammen med Sekretariatet for DUI-LEG og VIRKE, vil du få en samarbejdspartner, som er meget optaget af at løse samfundsudfordringer igennem meningsfulde fællesskaber. Sekretariatet holder projektet i hånden, og den lokale DUI afdeling sørger for forankring og udførelse af projektet.

Vi går op i god kommunikation undervejs i projektet og det er vigtigt for os, at projektet lever op til både vores og vores partneres formål.

Hvad kan vi skabe sammen

 

Foto: DUI Odsherred/Holbæk

I Odsherred Kommune blev projektet BeautyTøzerne skabt. Her blev unge piger fra ressourcesvage familier samlet, til et ti ugers forløb om indre og ydre skønhed. Flere af pigerne har aldrig formået at gennemføre en ungdomsuddannelse, men er igennem projektet blevet motiveret til at starte på kosmetikuddannelsen.

I Odsherred Kommune ønsker man at gennemføre samme model med unge drenge, igennem et kokke-projekt, hvor unge drenge kan blive motiveret til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Foto: DUI Østerbro

I Københavns Kommune skaber man sammen med DUI på Østerbro, nye muligheder for bevægelse for børn og unge i projektet Børn i Bevægelse. Her kan børn og unge udvikle motoriske kompetencer i ikke-konkurrenceprægede aktiviteter indenfor dans og bevægelse.

Vil i være med?

Vi har de frivillige ildsjæle, men vi mangler de gode projekter – her kommer i ind i billedet. Send en mail til Udviklingskonsulent Tobias Simonsen, med ønsker til jeres lokale sociale indsatser og lad os sammen skabe det næste projekt, som giver udsatte unge en ny chance i jeres lokalområde.

Projektrapporter

Kontakt

dui@dui.dk, 36177200