For unge

Unge i DUI

Sammenhold, fællesskab og venskab. Det er nogle af de ord, der bedst beskriver det, at være ung i DUI-LEG og VIRKE. Her har du mulighed for at møde andre unge fra nær og fjern, og knytte venskaber på tværs af geografiske og aldersmæssige skel.

Vores LandsUngeUdvalg – LUU – planlægger i høj grad selv deres tid, og har altid gang i en masse forskellige aktiviteter. Der er ungdomstræf, internationale lejre, hobbyaktiviteter, oplevelsesture og almindelig snak om hverdagens problemer, fremtiden og indretningen af vores samfund. Men først og fremmest kan du hygge dig, og have det sjovt sammen med andre unge.

Ungdomstræf

Når DUI-LEG og VIRKE to gange om året inviterer til ungdomstræf, er det en aktivitet, der er lavet af unge for unge. Det er nemlig Landsungdomsudvalget, der helt suverænt arrangerer træffene. De afholdes over en weekend, og er bygget op omkring et nyt tema hver gang.

I de seneste år har der været temaer som luksus, det vilde vesten, gyserfilm – men også alvorligere ting som prostitution og stoffer. Træffene holdes hvert år i uge 9 og uge 45 forskellige steder i hele landet.

Nonfirmation

DUI planlægger hvert år nonfirmationer for unge, der gerne vil markere overgangen til voksen, men ikke ønsker at gøre det i en kirke. I øjeblikket bliver der arrangeret fester i København, Aalborg, Odense og Kolding.

Vi forsøger altid at strikke et flot og spændende program sammen. Programmet er naturligvis mest rettet mod de unge festdeltagere, men festen er ikke kun for de unge. Det er en begivenhed for hele familien, som traditionelt møder talstærkt op.