For unge

Unge i DUI

Sammenhold, fællesskab og venskab. Det er nogle af de ord, der bedst beskriver det at være ung i DUI-LEG og VIRKE.

Her har du mulighed for at møde andre unge fra nær og fjern – og knytte venskaber på tværs af geografiske og aldersmæssige skel.

Vores LandsUngdomsUdvalg (LUU) planlægger selv deres tid og har altid gang i en masse forskellige aktiviteter. Der er ungdomstræf, internationale lejre, hobbyaktiviteter, oplevelsesture og almindelig snak om hverdagens problemer, fremtiden og indretningen af vores samfund. Men først og fremmest kan du hygge dig og have det sjovt sammen med andre unge.

Ungdomstræf

Når DUI-LEG og VIRKE to gange om året inviterer til ungdomstræf, er det en aktivitet lavet af unge for unge. Det er nemlig Landsungdomsudvalget, der helt suverænt arrangerer træffene.

Ungdomstræffene afholdes over en weekend og er bygget op omkring et nyt tema hver gang. I de seneste år har der været temaer som luksus, det vilde vesten og gyserfilm – men også alvorligere emner som prostitution og stoffer.

Nonfirmation

DUI planlægger hvert år nonfirmationer for unge, der gerne vil markere overgangen til voksen, men ikke ønsker at gøre det i en kirke. I øjeblikket bliver der arrangeret fester i København, Aalborg, Odense og Kolding.

Vi forsøger altid at strikke et flot og spændende program sammen. Programmet er naturligvis mest rettet mod de unge festdeltagere, men festen er ikke kun for de unge. Det er en begivenhed for hele familien, som traditionelt møder talstærkt op.