For børn

Lokale aktiviteter

Noget af det allerbedste ved at være DUIer som barn, er sammenholdet og venskaberne. I DUI-LEG og VIRKE møder man børn fra nær og fjern i hele landet – og måske verden.

Vi laver vi aktiviteter i børnehøjde, der altid inddrager og udvikler børnene. Derfor har vi altid gang i mange forskellige aktiviteter. Vi tager på weekendture, laver hobbyaktiviteter – eller måske klatrer vi til tops på en klatrevæg, spiller frisbeegolf, sejler i kano, eller synger og spiller teater. Frem for alt hygger vi os sammen og har det sjovt!

Måske har du selv en ide, til noget du gerne vil prøve. I DUI er både børn og voksne nemlig med til at bestemme, hvad der skal ske.

Dragefestival i Ølstykke

Træf, lejre og landsdækkende tilbud

Der er fuld fart over feltet i DUI! Vi afholder løbende større arrangementer, hvor vi dyrker fællesskabet og spændende aktiviteter. Her kan du læse om et par af de mange landsdækkende begivenheder.

Børnetræf

Når DUI-LEG og VIRKE to gange om året inviterer til børnetræf, er det en aktivitet, der er lavet af børn for børn. Det er nemlig vores Landsbørneudvalg (LBU) som i samarbejde med de voksenansvarlige arrangerer træffene, som varer en weekend og er bygget op omkring et nyt tema hver gang.

I de senere år har temaer som Harry Potter, kendisser, fattigdom og H.C. Andersen været af finde på DUIs Børnetræf. Træffene afholdes hvert år i uge 10 og uge 36 forskellige steder i hele landet.

Jubi-Lejr

Hvert femte år – når vi har JUBIlæum – holder vi en ugelang lejr. JUBI-lejren er den største aktivitet i DUI, og vi inviterer alle medlemmer til en hel uge fuld af aktiviteter, socialt samvær og sjov for de mange hundrede DUI’ere, der hver gang er til stede.

Aktivitetsfestival

Hvert år mødes alle de forskellige lokalafdelinger til den årlige aktivitetsfestival. Her viser afdelingerne hinanden de forskellige aktiviteter, de laver rundt omkring i afdelingerne i løbet af året.

Over 200 DUIere samles for at vise hinanden de allersjoveste aktiviteter, så festivalen er et oplagt sted at komme og kigge, hvis man har lyst til at lære nye aktiviteter. Og så er det naturligvis en med et væld af inspirerende mennesker, ideer, sange og sjov og ballade.