For børn

Lokale aktiviteter

Noget af det allerbedste ved at være DUI’er som barn er sammenholdet og venskaberne. I DUI-LEG og VIRKE møder man børn fra nær og fjern i hele landet – og måske verden.

Vi laver aktiviteter i børnehøjde, der altid inddrager og udvikler børnene. Derfor har vi altid gang i mange forskellige aktiviteter. Vi tager på weekendture, laver hobbyaktiviteter, klatrer på klatrevæg, spiller frisbeegolf, sejler i kano eller synger og spiller teater. Frem for alt hygger vi os sammen og har det sjovt!

Måske har du selv en idé til noget, du gerne vil prøve. I DUI er både børn og voksne nemlig med til at bestemme, hvad der skal ske.

Dragefestival i Ølstykke

Træf, lejre og landsdækkende tilbud

Der er fuld fart over feltet i DUI! Vi afholder løbende større arrangementer, hvor vi dyrker fællesskabet og spændende aktiviteter. Her kan du læse om et par af de mange landsdækkende begivenheder.

Børnetræf

Når DUI-LEG og VIRKE to gange om året inviterer til børnetræf, er det med aktiviteter lavet af børn for børn. Det er nemlig DUI’s Landsbørneudvalg (LBU), som arrangerer børnetræffene i samarbejde med de voksenansvarlige.

Børnetræffene varer en weekend og er bygget op omkring et nyt tema hver gang. I de senere år har LBU arrangeret børnetræf med temaer som Harry Potter, kendisser, fattigdom og H. C. Andersen.

Jubi-Lejr

Hvert femte år – når vi har JUBIlæum – holder vi en ugelang lejr. JUBI-lejren er den største aktivitet i DUI, og vi inviterer alle medlemmer til en hel uge fuld af aktiviteter, socialt samvær og sjov.

Aktivitetsfestival

Hvert år mødes alle de forskellige lokalafdelinger til den årlige aktivitetsfestival. Her viser afdelingerne hinanden de forskellige aktiviteter, de laver rundt omkring i afdelingerne i løbet af året.

Over 200 DUI’ere samles for at vise hinanden de allersjoveste aktiviteter. Derfor er Aktivitetsfestivalen et oplagt sted at være med på, hvis man har lyst til at lære nye aktiviteter. Og så er det naturligvis en festival med et væld af inspirerende mennesker, idéer, sange og sjov og ballade.