Dorte Rasmussen

 

Dorte Rasmussen er afdelingskasserer i DUI-Højstrup.

Rent faktisk bor Dorte i Munkebo, som ligger 20 kilometer fra Højstrup. Men fordi hun er født ind i og opvokset med DUI-Højstrup, er det stadig den DUI-afdeling, som hun er mest aktiv i.

Ellers har Dorte påtaget sig mange opgaver i DUI. Hun er voksenansvarlig i LandsBørneUdvalget (LBU), medarrangør af nonfirmationer, med i samrådet i Odense Kommune og med til at vedligeholde feriekolonien Vejby Fed.

Men hun deltager også i mange DUI-aktiviteter – både lokalt i Højstrup, regionalt på Fyn samt landsdækkende events som for eksempel aktivitetsfestivaler og JUBI-lejre.

Dorte tror på en tobenet strategi for udviklingen af DUI:

”Vi skal både udvikle os, men også slå bremsen i engang imellem og lade nogle af de ting, vi arbejder med, forplante sig. Nogle gange sætter vi for mange skibe i søen, men vi når ikke at få dem i mål igen,” siger Dorte.

”Det er vigtigt, at vi får nogle unge mennesker ind, der kan overtage tingene. Men vi skal også holde fast i værdierne og traditionerne i DUI.”

I hovedbestyrelsen vil Dorte især lægge vægt på kommunikationen:

”Der skal være en åben og god dialog i hovedbestyrelsen, samt et højt informationsniveau til afdelingerne. Vi behøver ikke vente med at fortælle om tingene, til vi har et færdigt produkt. Vi kan godt fortælle afdelingerne, at vi lige nu arbejder med det og det, for så ved de, at der sker noget.”

Dorte arbejder som pædagog i en vuggestue i Odense.

 

20 53 23 32
dorte@dui.dk
Dorte er medlem af DUI-Højstrup.