DUI fejrer fastelavn

28. februar 2019

Over hele landet holder DUI fastelavnsfester for både små og store.

Børnene klæder sig ud, slår katten af tønden og har det morsomt sammen. Alt imens hygger de voksne sig sammen med børnene og de andre forældre.

Fastelavn ligger her i 2019 på søndag den 3. marts. Nogle DUI-afdelinger vælger dog af praktiske årsager at holde deres fastelavnsfest lørdagen inden.

 

DUI-Odder holder fastelavnsfest lørdag den 2. marts, klokken 14.30-17.30 i Falkebo, Rørthvej 29.

I Odder har arrangørerne også inviteret DUI’ere fra andre afdelinger til deres fastelavnsfest. Både børn og voksne opfordres til at komme udklædte, og der er præmier til de bedste, sjoveste og mest fantasifulde udklædninger.

Ud over katten af tønden byder fastelavnsfesten i Odder også på diskotek og fejring af Odder-afdelingens 100 års jubilæum.

 

DUI-Aalborg holder fastelavnsfest om søndagen, den 3. marts, hvor festen begynder klokken 13.30 i DUI-Huset på Østre Allé 89.

Børnene kan glæde sig til både tøndeslagning, fastelavnsboller og en gratis slikpose.

Men de kan også se frem til at opleve Den Dromedarfremkaldende Danseskole sætte yderligere gang i fastelavnsfesten. Og så sørger Michael Back for musik med gøgl, trylleri, klovneri, skæg og ballade.

 

 

DUI-Rødovre får besøg af Trylle-Chano til fastelavnsfesten på Rødovregård, Kirkesvinget 1, søndag den 3. marts klokken 10-13.

Når katten er slået af tønden, kåres årets kattedronninger og kattekonger samt bedst udklædte inden for forskellige alderskategorier. Lis Olesen har fundet lokale sponsorer, så alle børn får en gratis fastelavnsbolle med kakao/juice.

Rødovre-afdelingen samarbejder med Heerup museum, som holder fastelavnsskattejagt og giver gratis adgang til alle udklædte.

 

DUI-Vangede har allieret sig med Vangede Bycentrum og Charlotteklubben om at arrangere tøndeslagning foran SuperBrugsen på Vangede Bygade 61, lørdag den 2. marts klokken 11.

Børnene kan glæde sig til gratis fastelavnsboller og kakao samt præmier til årets kattedronning, kattekonge og bedste udklædning.

Men også de voksne har noget at se frem til: De skal nemlig også slå katten af tønden. Der er to tønder til børnene og en tønde til de voksne.

 

Mange andre DUI-afdelinger fejrer også fastelavn.

Gå ind på din lokale DUI-afdelings hjemmeside eller facebookside for at se, om de holder fastelavn der, hvor du bor.