Ansatte

30x30

Jane Dupont

Sekretariatschef
37 timer/ugen

jane@dui.dk
20 74 71 31

Som sekretariatschef skal Jane understøtte og følge op på beslutninger fra DUI’s landsmøde, hovedbestyrelse og formandskab.

Hun er personaleleder og arbejder med at sikre drift og udvikling af DUI. Derudover repræsenterer hun DUI over for samarbejdsorganisationer og i andre sammenhænge.

Jane er uddannet inden for administration og efteruddannet som kommunom (økonomi, forvaltning, kommunikation og organisation. Derudover har hun taget en uddannelse for frivillige idrætsledere, Akademiuddannelsen, fag i praktisk kommunikation og en mentorintegrationsuddannelse.

Hun bor i Odense og pendler derfor hver dag til DUI’s sekretariat i København. Hun er født og opvokset i Aarhus.

 

30x30

Joachim Lærke Lyager

Organisatorisk afdelingskonsulent
20 timer/ugen

joachim@dui.dk
41 41 76 89

Som ansat hjælper Joachim DUI’s afdelinger med at få styr på det organisatoriske arbejde, som er nødvendig i en lokalafdeling.

Han skal ikke lave de administrative opgaver for afdelingerne, men hjælpe med råd og vejledning om for eksempel medlemsindberetninger, regnskaber og årsmøder.

På sekretariatet kender Joachim alt til historien bag DUI. Han blev nemlig selv medlem af DUI, da han blot var en måned gammel. Nu er Joachim en af de aktive medlemmer i DUI’s afdeling i Ølstykke, hvor han bor.

I DUI arbejder Joachim 20 timer om ugen. Han er på kontoret mandag, tirsdag, torsdag og fredag.

 

30x30

Tobias Simonsen

Udviklingskonsulent
37 timer/ugen

tobias@dui.dk
61 26 25 96

Som udviklingskonsulent arbejder Tobias’ med at støtte DUI’s lokale afdelinger.

Han kan hjælpe med en lokal hjemmeside eller folder, men han kommer også gerne på besøg i afdelingen. I kan for eksempel bestille et af de seks gratis kurser, som han har udviklet til DUI’s afdelinger.

Hvis I har en god idé til en ny aktivitet for børn og unge, så hjælper Tobias gerne med at finde fonde og søge penge. Det kan også være, at jeres afdeling har brug for hjælp til at løse en lokal konflikt. Så er I også meget velkommen til at ringe til Tobias.

Ud over støtten til DUI’s lokale afdelinger arbejder Tobias med landsdækkende DUI-arrangementer som JUBI-lejren og Aktivitetsfestivalen.

Tobias uddannet i organisation og strategi. Han er født og opvokset i Aalborg, men bor i dag på Østerbro i København.

30x30

Lotte Berrah

Økonomimedarbejder
10 timer/ugen

lotte@dui.dk

Har du spørgsmål, som du ikke kan klare ved at sende en e-mail til Lotte? Så kan du ringe til sekretariatchef Jane Dupont på 20 74 71 31.

Som økonomimedarbejder sørger Lotte blandt andet for at betale fakturaer, holde styr på bogholderiet og registrere betaling af hytteleje.

Lotte er uddannet kontorassistent. Hun er født i Holte og bor på Frederiksberg.

I DUI arbejder Lotte 10 timer om ugen. Hun er på kontoret om tirsdagen samt nogle gange onsdag formiddag.

 

30x30

Maria Belardo

Sekretær på forbundskontoret og projektkoordinator i Børn i Bevægelse
35 timer/ugen

mariab@dui.dk
20 69 51 60

Maria er bindeleddet mellem underviserne og forældrene i et af DUI’s mest populære aktivitetstilbud, Børn i bevægelse.

Blandt arbejdsopgaverne er at svare på spørgsmål om tilmelding og aktiviteter på de enkelte hold samt at rekruttere nye trænere. Hun arbejder også med videreudvikling af Børn i bevægelse.

Maria er uddannet i virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School. Hun er født og opvokset på Amager, hvor hun stadig bor.

I DUI arbejder Maria i en projektansættelse, som løber frem til starten af december 2019.

 

30x30
30x30