Aktiviteter

Her på side kan I læse om de forskellige arrangementer vi deltager i, udover vores ugentlige grupper i Trige Afdeling. Både børn og voksne tager på mange ture sammen og også sammen med nogle fra andre afdelinger. Vi deltager i børnetræf, pinselejr, sommerlejr, aktivitetsfestival, videomaraton i afdelingen, samt den megen tid vi har brugt på at være nisser. Klik på hver aktivitet for at, du får en idé af, hvor sjov DUI-LEG og VIRKE er.

Fastelavn

Hvert år til Fastelavn står vores afdeling for de lokale fastelavnsfester. I kan møde os ved Rema 1000 eller ved Beboerhuset Oasen. Hold øje med opslag for at se hvor kommer vi til at hænge tønderne for at slå katten i tønden. Børnene i DUI er altid glade for at male tønden såvel til at klæde sig ud, feste og spise slik. Her på billeder kan I se nogle flot malede tønder.

Sankt Hans

Hvert år står DUI-LEG og VIRKE Trige afdeling for hekse fremstilling, fakkeloptog dannelse og båltand ved Sankt Hans aften. Børnene laver en hekse efter deres smag. Heksen skal være høj, ondt, grim og uhyggelig med ansigt vorter. Den skan også have tøj på, lavet af genbrugsmaterialer. Ved Sankt Hans anledning, er der også workshop med sjove aktiviteter til dem, der har lyst.

Pinselejr

Hvert år deltager vi i DUIs Pinselejr. Sammen med hundredvis af galde DUI’ere spiller, leger og laver en masse kreative aktiviteter i det (næsten) evigt dejlige pinsevejr.

Landsdækkende

Vi deltager i en masse sjove aktiviteter med de andre DUI-afdelinger. Du kan læse meget mere om de kommende arrangementer i DUI-LEG og VIRKE på landsforbundets hjemmeside.