DUI for unge

Er du mellem 14 og 22 år og klar på en masse fede oplevelser? DUI for unge er stedet, hvor du kan få oplevelser for livet!

DUI handler om fælleskab, fede oplevelser og medbestemmelse.

Unge_1_02

FÆLLESSKAB

Noget af det absolut bedste ved at være ung DUIer er sammenholdet og venskaberne med de andre unge. Vi har respekt for hinanden, som dem vi nu engang er – i DUI der er plads til alle.

unge_2_02

FEDE OPLEVELSER

Som ung i DUI kan man alt mellem himmel og jord – sådan føles det i hvert fald. Vi laver de aktiviteter, som netop du og de andre unge synes er spændende. Det betyder også at vi altid har gang i mange forskellige ting. Det kan for eksempel være:

  • Ungdomstræf og internationale sommerlejre
  • Kanotur, overlevelsestur eller andre weekendture
  • Hobbyaktiviter
  • Teater, musik og sport
  • Hygge, latter og snak om hverdagens trummerum
  • Internationalt solidaritetsarbejde

Du kan også tage udfordringen op og blive ungdomsleder. Det giver en masse erfaringer, du kan bruge resten af livet. Du får ansvar, øvet dine lederevner, bliver god til at få kreative ideer, som du kan føre ud i livet og mulighed for at komme på lærerige kurser.

unge3_02MEDBESTEMMELSE

Som ung DUIer har du altid noget at skulle ha’ sagt – så er det nemlig sjovest! Sammen med de andre unge i din afdeling, er du med til at bestemme, hvilke aktiviteter I har lyst til at lave. Og i LandsUngdomsUdvalget kan du være med til at sætte ungdomspolitiske emner på dagsordenen og arrangere landsdækkende arrangementer, for og med de andre unge i DUIs mange afdelinger.

KIG FORBI – DER ER ALTID PLADS TIL ÉN TIL DUI’ER