Computer Café

Idéen med denne computercafé, er at børnene kan komme ned i DUI og spille i stedet for at sidde alene derhjemme. Udover at det kan give børnene mere samvær kan de forhåbentlig også få en ny og anderledes sjov oplevelse ved det.  I øjeblikket har vi 10 computere der er forbundet med hinanden, så det er muligt for børnene at spille mod hinanden, lokalt eller over Internettet.

Med computercaféen forsøge vi også at gøre noget ved den udbrede sociale isolation som mange forældre oplevere, at især deres drenge udsætter sig selv for, ved at sidde alene mange timer på sit værelse. Der er en verden til forskel på at sidde i sit værelse og spille alene, og så på at spille sammen med nogen der sidder lige ved siden af dig. Samtalen om spillet og fællesskabet styrker barnet og deres sociale færdigheder bliver stærkere. Samtidig har vi som voksen lettere ved at følge med i hvad der sker og det giver os mulighed for at gribbe ind hvis det er nødvendigt.

Det er Bo Malm Jørgensen der i det daglige er ansvarlig for gruppen som køres af en fast gruppe medarbejdere, så har man spørgsmål til gruppen kan man kontakte Bo på telefon 20 43 43 78.

blivmedlem

socialemedier