Nonfirmation i København

Har du af den ene eller anden grund ikke lyst til at deltage i den traditionelle konfirmation, er her et godt tilbud til dig og din familie.
På denne dejlige dag vil det summe af musik, sang og latter i LO-huset på Islands Brygge, hvor DUI – LEG og VIRKE afholder årets nonfirmations-arrangement i København. Med en fantastisk udsigt udover Københavns havn, danner huset en utrolig stemningsfuld ramme – en oplevelse i sig selv.

Sammen med de øvrige nonfirmander, vil du og din familie få en mindeværdig oplevelse for livet.

Dagen vil byde på et par spændende taler, live-musik, bobler og snacks.

Læs det foreløbige programmet her.

Nonfirmation har tilføjet en begivenhed.

Ikke alle har lyst til at blive konfirmeret i en kirke, men mange har måske alligevel et ønske om at markere overgangen fra barndom til ungdom. Her er nonfirmation et godt tilbud.

Ved DUI - LEG og VIRKEs nonfirmations-arrangement vil der være underholdning, hygge og en festtale til de unge, hvor en kendt person giver deltagerne et par ord med på vejen.

Arrangementet er naturligvis ikke kun forbeholdt de unge. Begivenheden er for hele familien, der er med til at gøre dagen til noget helt særligt for de unge.

Prisen for deltagelse er kr. 500,00 som dækker dig og din familie og evt. venner – i alt 10 personer.

Læs mere på www.nonfirmation.dk/kobenhavn

Spørgsmål vedr. arrangementet kan også rettes til Klaus Lüth, 23466182, klaus@lo.dk
... See MoreSee Less

Nonfirmation har tilføjet en begivenhed.

Vi vil gerne invitere dig – og din familie – til at få en mindeværdig oplevelse sammen med andre nonfirmander.

Den søndag hvor vi holder nonfirmation summer det af musik, sang og latter i Aalborg Rådhus på Gammeltorv, Aalborg – smukke rammer for en flot fest.

Vi starter i den stemningsfyldte, gamle byrådssal. Her byder DUI-Aalborgs formand Helle Christensen velkommen, vi synger nogle velvalgte sange sammen og lytter til både en voksentaler og en ungdomstaler.

Derefter byder vi på lidt godt til ganen og kolde drikkevarer i det tilstødende lokale, der er super flot udsmykket. Her synger vi også en sang eller to, ligesom Nonfirmanderne får en lille opmærksomhedsgave.

Det er ved tilmelding muligt at vælge mellem to tidspunkter for nonfirmation søndag d. 6. maj: kl. 10 og kl. 12.

DELTAGELSE KRÆVER TILMELDING!
Du kan tilmelde dig og dine gæster online her: goo.gl/YWw2sa. Det koster 300 kr. for nonfirmand og familie, prisen er inklusiv nonfirmandens medlemsskab af DUI resten af året.

Inden nonfirmationen:
Efter sidste tilmeldingsfrist bliver nonfirmander og forældre indkaldt til en orienteringsaften, hvor du dels møder de andre nonfirmander, og dels hører lidt mere om arrangementet, og så kan du også få svar på eventuelle spørgsmål.

Har du spørgsmål? Ring 9812 2900 eller henvend dig på duiaalborg@dui.dk
... See MoreSee Less