Nonfirmation i København

Har du af den ene eller anden grund ikke lyst til at deltage i den traditionelle konfirmation, er her et godt tilbud til dig og din familie.

På denne dejlige dag vil det summe af musik, sang og latter i LO-huset på Islands Brygge, hvor DUI – LEG og VIRKE afholder årets nonfirmations-arrangement i København. Med en fantastisk udsigt udover Københavns havn, danner huset en utrolig stemningsfuld ramme – en oplevelse i sig selv.

Sammen med de øvrige nonfirmander, vil du og din familie få en mindeværdig oplevelse for livet.

Dagen vil byde på et par spændende taler, live-musik, bobler og snacks.

Læs det foreløbige programmet her.

Nonfirmation har tilføjet en begivenhed.

Vi vil gerne invitere dig – og din familie – til at få en mindeværdig oplevelse sammen med andre nonfirmander.

Den søndag hvor vi holder nonfirmation summer det af musik, sang og latter i Aalborg Rådhus på Gammeltorv, Aalborg – smukke rammer for en flot fest.

Vi starter i den stemningsfyldte, gamle byrådssal. Her byder DUI-Aalborgs formand Helle Christensen velkommen, vi synger nogle velvalgte sange sammen og lytter til både en voksentaler og en ungdomstaler.

Derefter byder vi på lidt godt til ganen og kolde drikkevarer i det tilstødende lokale, der er super flot udsmykket. Her synger vi også en sang eller to, ligesom Nonfirmanderne får en lille opmærksomhedsgave.

Det er ved tilmelding muligt at vælge mellem to tidspunkter for nonfirmation søndag d. 6. maj: kl. 10 og kl. 12.

DELTAGELSE KRÆVER TILMELDING!
Du kan tilmelde dig og dine gæster online her: goo.gl/YWw2sa. Det koster 300 kr. for nonfirmand og familie, prisen er inklusiv nonfirmandens medlemsskab af DUI resten af året.

Inden nonfirmationen:
Efter sidste tilmeldingsfrist bliver nonfirmander og forældre indkaldt til en orienteringsaften, hvor du dels møder de andre nonfirmander, og dels hører lidt mere om arrangementet, og så kan du også få svar på eventuelle spørgsmål.

Har du spørgsmål? Ring 9812 2900 eller henvend dig på duiaalborg@dui.dk
... See MoreSee Less

Nonfirmation 2017, Kolding
Stort tillykke til årets nonfirmander i Kolding 🌹 Tilmelding til næste års nonfirmation er åbnet - læs mere på www.dui.dk/nonfirmation-kolding/ 😉
... See MoreSee Less