local-header

Cirkus Arcus Knysterne

I løbet af en cirkussæson er der mange større og mindre ting er lige skal ordnes.

Især når det store cirkustelt skal stilles op og hele teltpladsen skal organiseres og gøres klar til forestillingerne, har vi brug for mange hænder.

I alle cirkus er der “Knyster” der laver det praktiske arbejde. ( “Knyster” er et gammelt cirkusudtryk for de folket der lavede alt det praktiske og ofte hårde arbejde)

I Cirkus Arcus har vi heldigvis mange knyster. Rigtig mange af vores Knyster er forældre der også er blevet mere eller mindre ramt  af cirkusfeber. Men der er heldigvis også andre der synes det er sjovt og spændende at være med til at rejse et cirkustelt og alt det andet der skal laves (bedsteforældre, tanter og onkler, naboer, “gamle” forældre og meget mere) Alle arbejder gratis og frivilligt.

Og vi kan altid bruge flere. Så synes du det kunne være sjovt at være med til at stille cirkusteltet mm op en gang om året, har du lyst til at give en hånd med i hverdagen når der skal sys et nyt kostume, laves en ny rekvisit, redigeres en hjemmeside eller hvad der nu er brug for så lad os høre fra dig. Du kan kontakte en af trænerne, en fra styregruppen eller skrive til styregruppe@cirkusarcus.dk så skal vi nok få dig sat i gang med det du gerne vil være med til.