2017 Forestillinger

Cirkus Arcus 2017

Programmet for forestillingerne i 2017 ser således ud:

Søndag      14. maj kl. 14                            I AM MACHINE – Gruppe 5
Mandag     15. maj kl. 10 og kl. 18.30     ALIENA – Gruppe 9, samt i aftenforestillingen deltager Satelitten
Tirsdag      16. maj kl. 10 og kl. 18.30     I AM MACHINE – Gruppe 5, samt i aftenforestillingen deltager Satelitten
Onsdag      17. maj kl. 10 og kl. 18.30     I AM MACHINE – Gruppe 5
Torsdag     18. maj kl. 10 og kl  18.30     ALIENA – Gruppe 9
Fredag       19. maj kl. 10 og kl  18.30     ALIENA – Gruppe 9, samt i aftenforestillingen deltager Satelitten
Lørdag       20 maj kl. 14                            Gallaforestilling med et mix af I AM MACHINE og ALIENA samt Satellitten

 

Om Forestillingerne

”I AM MACHINE”, I never sleep, I keep my eyes wide open. I am machine, A part of me, Wishes I could just feel something”
Cirkus Arcus’ gruppe 5 vil gerne invitere publikum ind i et parallelunivers, hvor alt er gråt, uden glæde og uden frihed, men derimod fyldt med regler og afhængighedsskabende teknologi. En verden hvor selv følelser er bestemt af en leder, og hvor mennesker og maskiner pludselig har rigtig meget til fælles.
Hvad er stærkest? Et diktatorisk samfund ,hvor teknologien har taget overhånd eller det menneskellige fælleskab?
Kom og oplev Gruppe 5´s bud på en verden i fremtiden, hvor karaktererne kæmper for frihed, lighed og løsrivelsen fra den vanedannende teknologi

“ALIENA” Mødet med det ukendte kan for mange være en overraskende oplevelse. En oplevelse, der på samme tid kan ændre ens liv. Ofte baner nysgerrighed vejen, når mødet mellem det trygge og det uforudsigelig mødes. For hvem er vi egentlig når vi giver slip på vores bekymringer og ser det ukendte i øjnene? ALIENA er en forestilling, som skaber rammerne for et møde mellem det trygge vi er vant til og en verden udenfor. En verden, der er farverig og åbner øjnene op for, hvad der er at finde, hvis vi løsriver os fra vores homogene masse og træder ud i lyset.
Vil du også have en oplevelse, der ændrer dit liv? Så skal du komme ind og se nycirkusforestillingen ALIENA. ALIENA betyder fremmed på latin, og er en forestilling skabt og udført af gruppe 9 i Cirkus Arcus. Forestillingen i år vil bære præg af nycirkus med dans, poesi, humor, traditionelt cirkus og selvfølgelig en stor portion imponerende artisteri.