Aktivitetsfestival 2018 – Aktiviteter

Årets tema for Aktivitetsfestivalen er De 4 årstider.
Vi vil derfor bede alle afdelinger om at tænke dette tema ind i deres aktiviteter. Det kan enten være en aktivitet der omhandler en bestemt årstid, eller som kun kan laves i en bestemt årstid. Temaet er bredt, men vi vil gerne have at temaet er med i overvejelserne omkring aktiviteten.

Som noget nyt vil den tid hvor der laves aktiviteter, være delt op i en slags moduler. Alle aktiviteter vil ikke blive udbudt på samme tid, så hvis jeres aktivitet kun varer 1,5 time, kan det være at den kun er åben fra 15:30-17. På den måde håber vi at alle får mulighed for at prøve de aktiviteter som de gerne vil. Når alle aktiviteter ikke bliver udbudt i samme tidsrum, vil der også være et større antal deltagere ved de enkelte aktiviteter. Husk at tage højde for dette i jeres planlægning.

I vil blive kontaktet af DUI-Odder, i forhold til hvilken aktivitet i medbringer.
Som udgangspunkt er der et budget på 300 kr. til materialer til hver aktivitet, men dyrere aktiviteter er også velkomne efter aftale.

Svømmehal:
Også i år vil der være mulighed for at svømme i den svømmehal der ligger i forbindelse med skolen. Svømmehallen vil være åben for alle søndag formiddag, så husk badetøj.

Pris

300,- (Flere afdelinger giver tilskud til deltagelsen, så forhør dig i din afdeling.)

Tid og sted

05. oktober 2018 - 07. oktober 2018 Parkvejens Skole Nølevvej 4, 8300 Odder

Kontaktperson

Allan@dui.dk
20628196

Tilmelding

Tilmelding skal ske senest fredag den 14. september via din afdeling i medlemssystemet